Al drie generaties lang verkoopt en legt onze familie alle soorten vloeren. Het begon allemaal in 1957 toen onze opa samen met zijn broer begon met scholen en woningen te stofferen. In die tijd werd er veel gebruik gemaakt van marmoleum, tapijt, houtenvloeren en zonwering.

 

Toen in 1985 onze vader met zijn broer de winkel overnamen zijn ze zich meer gaan richten op totaal inrichtingen in het hogere segment. In de loop der jaren heeft dit zich uitgebreid tot het huidige Riske Design en wonen dat gevestigd zit aan de veerweg157 te Papendrecht. Met een showroom van ruim 3000 Vierkante meter.

 

Wij zijn Paul en Jan Riske de 3e generatie in dit verhaal en gaan terug naar de basis waar het ooit allemaal in 1957 begon. Het leveren en leggen van een kwalitatief goede vloer voor de juiste prijs. In de afgelopen jaren is er veel verandert in de markt. Zo zijn er vele soorten vloeren bijgekomen. Dit maakt ons werk nog diverser en leuker om met samen met onze klanten te zoeken naar de juiste vloer.

 

Doordat wij 60 jaar ervaring achter ons hebben weten wij precies wat er komt kijken bij het adviseren en plaatsen van vloer. Voor advies bent u welkom in onze showroom aaan de Coornhertstraat 18 in Papendrecht hebben wij beschikken over een ruime showroom van ruim 350 m2 waar wij een grote collectie van parketvloeren, PVCvloeren, vinyl, marmoleum en laminaat. kom gerust langs bij ons in de showroom of maak een afspraak via het nummer 078-6471482